Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 23 czerwca 2017, godz. 10:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Aktualizacja Nano Station 5
PostNapisane: 28 sierpnia 2008, godz. 21:50 
Offline

Dołączył(a): 31 lipca 2008, godz. 10:55
Posty: 2
Lokalizacja: Proszowice
[center]
Aby połączyć się z urządzeniem w pierwszej kolejności musimy zmienić ustawienia naszej karty sieciowej wpisując adres IP
192.168.1.X
za X wstawiając dowolnie wybraną cyfrę

Kolejnym krokiem jest włączenie przeglądarki internetowej i wpisanie następującego adresu:
192.168.1.20
Naciskamy Enter, po czym powinna nam się ukazać strona konfiguracyjna.

Zapewne właduje nam się strona w języku angielskim, alby to zmienić musimy aktualizować oprogramowanie do najnowszego.
Przechodzimy w tym celu na zakładkę SYSTEM

Obrazek

W polu Firmware Version widzimy wersję naszego oprogramowania.
Aby aktualizować klikamy na Upgrade.

Otworzy się okienko..

Obrazek

gdzie musimy wybrać wcześniej ściągnięty plik z oprogramowaniem.

Klikamy na Przeglądaj, otworzy nam sie kolejne okno,

Obrazek

Wybieramy pliczek z softem, klikamy na Otwórz.

Obrazek

A następnie Upload.

W kolejnym oknie zostaniemy poproszeni o potwierdzenie wgrania pliku...

Obrazek

Klikamy na Upgrade, I zacznie sie proces aktualizacji..

Obrazek

Musimy pamiętać aby nie odłączać w tym czasie kabla sieciowego.

Po ukończeniu tego procesu zobaczymy.

Obrazek

Z różnych języków do wyboru wybieramy polski i klikamy Ustaw jako domyślnie.

Obrazek

Każdorazową zmianę ustawień musimy zatwierdzać przyciskiem Zastosuj
[/center]


Ostatnio edytowano 29 sierpnia 2008, godz. 09:45 przez Sasni, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, godz. 22:57 
Offline

Dołączył(a): 20 grudnia 2008, godz. 22:28
Posty: 2
Witam
Mam nastepujacy problem:
Wpisuje tak jak wyzej ip z puli 192.168.1.X np:192.168.1.3, a potem 192.168.1.20 w przegladarce i nie wchodzi,juz probowalem wielu sposobow i nic.
Z mojego kompa korzystaja jeszcze inne osoby,istnieje mozliwosc ze ktos zmienil adres ip
NS5 ??.Jesli tak to jak znalesc ten adres??


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2008, godz. 00:40 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2008, godz. 10:38
Posty: 34
Witam

Proszę spróbować Ubiquiti Discovery

Komunikacja opiera się o warstwę 2 więć nie wykryjemy w ten sposób urządzenia znajdujacego się za routerem.

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2008, godz. 09:59 
Offline

Dołączył(a): 20 grudnia 2008, godz. 22:28
Posty: 2
Pomoglo,wielkie dzieki.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies