Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 18 sierpnia 2017, godz. 10:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: autosupout.rif
PostNapisane: 7 marca 2008, godz. 11:42 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
witam grupowiczow
mam problem z jednym MT na PC co jakis czas wiesza sie wyglada to tak ze dla czesci ludzi dziala pppoe a dla czesci nie (nie moga sie polaczyc) jak przegladam ustawienia widze ze gubi mi sie jeden interface (mysle ze sie on jakos podwiesza bo gdyby sie zgubil to by nikomu nie dzialalo)wkazdymbadz razie nie widac go tam gdzie powinno :) i zauwazylem ze na tym MT stworzyl sie plik autosupout.rif od czego to jest? Wydaje mi sie ze poprostu zrobil sie 'jaderko zpanikowalo:)' jakie sa wasze sugestie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 marca 2008, godz. 23:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 grudnia 2006, godz. 15:38
Posty: 51
Lokalizacja: N=50°01' E=22°40'
zobacz jak wygladaja przewania czy sie nie pokrywaja.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 marca 2008, godz. 11:13 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
jedna siecowka dziala na 5 przerwaniu druga na 11 czyli chyba ok jest


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: autosupout.rif
PostNapisane: 9 marca 2008, godz. 11:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 września 2007, godz. 11:12
Posty: 88
Lokalizacja: Tychy
jmeavric napisał(a):
witam grupowiczow
mam problem z jednym MT na PC co jakis czas wiesza sie wyglada to tak ze dla czesci ludzi dziala pppoe a dla czesci nie (nie moga sie polaczyc) jak przegladam ustawienia widze ze gubi mi sie jeden interface (mysle ze sie on jakos podwiesza bo gdyby sie zgubil to by nikomu nie dzialalo)wkazdymbadz razie nie widac go tam gdzie powinno :) i zauwazylem ze na tym MT



Nie piszesz jaki pc, nie piszesz jakie sieciowki, jaka plyta, jaki procek - szklana kola sie wylaczyla ;)

jmeavric napisał(a):
stworzyl sie plik autosupout.rif od czego to jest? Wydaje mi sie ze poprostu zrobil sie 'jaderko zpanikowalo:)' jakie sa wasze sugestie?


To plik dla Mikrotika co by im poslac i zeby mogli dojsc do tego, dlaczego sie zjebotowal.
MT tworzy go automatycznie po takich wlasnie akcjach.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies