Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 19 października 2017, godz. 03:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: bad block w rb133 i rb532a - co oznacza?
PostNapisane: 20 stycznia 2008, godz. 20:56 
Offline

Dołączył(a): 4 stycznia 2008, godz. 21:35
Posty: 9
witam
w zakładnce system / resouerces nadole jest linijka bad block
jeżeli tam występują jaies złe bloki czy może to wiązać się z nieprawidłowym działaniem mikrotika?
mam 3 bad blocks a w 532a mam 1 szt
dzieki za info


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 stycznia 2008, godz. 16:24 
Offline
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sierpnia 2006, godz. 10:20
Posty: 89
Lokalizacja: Gliwice
jest to całkowicie normalna sprawa wynikająca z procesu produkcyjnego pamięci i nie ma żadnego wpływu na działanie platformy


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies