Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Clock w MikroTik v3.27
PostNapisane: 29 lipca 2009, godz. 09:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 maja 2009, godz. 13:23
Posty: 43
[admin@MikroTik] system ntp client
[admin@MikroTik] system ntp client> set enabled=yes mode=unicast primary-ntp=217.17.34.82 secondary-ntp=159.148.60.2
[admin@MikroTik] system ntp client> print
enabled: yes
mode: unicast
primary-ntp: 217.17.34.82
secondary-ntp: 159.148.60.2
poll-interval: 32s
active-server: 217.17.34.82
last-update-from: 217.17.34.82
last-update-before: 3s240ms
last-adjustment: 2s701ms723us


Czy takie ustawienia są ok dla zegara w MikroTik'u ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Clock w MikroTik v3.27
PostNapisane: 29 lipca 2009, godz. 10:33 
Offline
Inter Projekt
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 marca 2007, godz. 11:31
Posty: 170
Lokalizacja: Bytom
Witam,

Wygląda ok, o ile oczywiście adresy serwerów są prawidłowe. Ostatecznym testem będzie sprawdzenie aktualnego czasu routera ;)

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies