Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 25 czerwca 2017, godz. 01:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: CO potrzebuje na wlasnom siec bezprzewodowom
PostNapisane: 12 września 2006, godz. 17:23 
Offline

Dołączył(a): 12 września 2006, godz. 17:17
Posty: 1
Siemka co potrzebuje na siec wiem ze Stacje Bazowom i Rutera i teraz niewiem co jeszcze prosze o kontak z zemnom Mariusza007@wp.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 września 2006, godz. 08:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2006, godz. 04:20
Posty: 33
NO jeszcze bezprzewodowe karty seiciowe do komputerów klienckich i jest komplet.


Ostatnio edytowano 1 stycznia 1970, godz. 02:00 przez Pawi, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: CO potrzebuje na wlasnom siec bezprzewodowom
PostNapisane: 10 grudnia 2007, godz. 11:22 
Offline

Dołączył(a): 10 kwietnia 2006, godz. 16:50
Posty: 16
Mariusza007 napisał(a):
Siemka co potrzebuje na siec wiem ze Stacje Bazowom i Rutera i teraz niewiem co jeszcze prosze o kontak z zemnom Mariusza007@wp.pl


Nie chcę być złośliwy, ale powiedziałbym że potrzebujesz słownik ortograficzny.
Może kupię pod choinkę jako prezent, poza tym to co dodał admin w zupełności starczy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies