Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy da się zablokować adres ip na MK w trybie AP Bridge??
PostNapisane: 2 lipca 2009, godz. 19:25 
Offline

Dołączył(a): 18 maja 2009, godz. 22:54
Posty: 36
Witam ,
Mam MK postawiony w trybie ap bridge , Chciałbym jednemu klientowi który jest podpięty pod tego mk zablokować grę .
Dst. Adress - 79.110.85.73
src adress - 172.16.0.40
src. port - 4904
dst. port - 22001

da się to jakoś zablokować na tym mikrotiku??


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Czy da się zablokować adres ip na MK w trybie AP Bridge??
PostNapisane: 6 lipca 2009, godz. 10:26 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Jeżeli masz postawionego MT w czystym Bridgu musisz zaznaczyć opcję "Use IP Firewall" w zakładce Bridge >> Setting. Następnie w IP >> Firewall >> Filter Rules dodajesz nową regułkę :

chain : forward
src address : IP użytkownika
dst address : IP servera gry
protocol : protokół wykorzystywany dla połączenia gry
dst port : porty wykorzystywane dla połączenia gry


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies