Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Data Rate mikrotik
PostNapisane: 21 kwietnia 2009, godz. 15:58 
Offline

Dołączył(a): 21 kwietnia 2009, godz. 14:04
Posty: 1
Witam

Buduje kolejne bazy i chciałem się dowiedzieć jak ustawiacie swoje bazy. Czy data rate ustawiacie na stale ( Ja mam ustawione na 36/36 i zdaza sie ze mi rozlacza klienta a w logach mam reassociating i nie wiem czy to moze tego wina czy czegos innego ) czy moze macie na default ustawione ?? Bardzo prosze o sugestie i dziekuje z gory

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Data Rate mikrotik
PostNapisane: 24 kwietnia 2009, godz. 09:50 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Zależy od poziomów sygnałów, jeżeli w niektórych punktach sygnał mocno się waha a co za tym idzie data rate skacze dobrze ustawić wartości na stałe. Ustawiając data rate np. na 36/36 pamiętaj żeby dopuszczać również niższe wartości w przeciwnym razie klienci nie posiadający wystarczająco mocnego sygnału nie podłączą się w ogóle lub connect będzie niestabilny.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies