Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 23 czerwca 2017, godz. 10:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ENDSL AR4
PostNapisane: 13 maja 2007, godz. 19:34 
Offline

Dołączył(a): 13 maja 2007, godz. 18:54
Posty: 2
Witam
Ile połaczeń obsługuje ten router, bo przy włączonym emule, nie można odczytać poczty, otworzyć stron WWW, a o ściąganiu czy wysyłaniu na FTP można zapomnieć.
Po drugie prosiłbym o przysłanie instrukcji po polsku (chodzi o instrukcję konfiguracji firewalla, przekierowań itd).


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, godz. 13:24 
Offline

Dołączył(a): 23 stycznia 2006, godz. 17:19
Posty: 26
A jestes pewny ze chodzi o liczbe polaczen moze masz wysycone lacze ? Wiele klientów używa tego modemu z powodzeniem i nie skarżyło się na tego typu dolegliwości. Jeżeli chodzi o szczegółową instrukcje to niestety tylko w jezyku angielskim.

Jeżeli chciałbyś zrobić jakieś przekierowanie lub blokowanie daj znac co Ci nie działa albo co chciałbyś osiągnąć. Postaram się pomóc.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, godz. 12:00 
Offline

Dołączył(a): 13 maja 2007, godz. 18:54
Posty: 2
Chodzi o to, że przy starym neostradowym THOMSONIE podłączonym do jednego komputera i łączu udostępnionym dla trzech dalszych, nie było najmniejszych problemów z używaniem: radia, emule, przeszukiwaniem stron, korzystaniem z FTP, zaś przy Encore jest problem i to duży. Starczy włączyć kilka kart w przeglądarce i już nie da rady sprawdzić poczty. O włączeniu Emule nie wspomnę
Co do instrukcji - no niestety nie sprawdziłem na miejscu,że nie ma po polsku, a z tego co wiem taki jest wymóg prawny a nie wymóg klienta.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, godz. 22:12 
Offline

Dołączył(a): 23 stycznia 2006, godz. 17:19
Posty: 26
To napewno nie jest jego normalna praca!!!, z powodzeniem wielu klientów używa tego modemu i nie ma takich problemów, sam osobiście mam taki w domu- i prędzej komputer mi zwolni z powodu wielu otwartych sesji przeglądarki niż prędkość pobierania. (oczywiście mieszcząc się w zakresie dostępnej przepustowości ;-) )

Byc może jest to jakiś wadliwy egzemplarz proponuje przyjechać z nim, być może uda się go sprawdzić na miejscu i zobaczymy co jest/może być nie tak - nie wykluczam że z samym modemem może być "coś nie tak".

Jeżeli chodzi o instrukcje to jest instrukcja instalacji/konfiguracji w podstawowym zakresie, więc wymóg prawny jest spełniony. Staramy się wyjść na przeciw klientowi i tłumaczyć "szczegółowe instrukcje obsługi" - np. dot. firewalla, i innych bardziej zaawansowanych funkcji modemu, jednakże w chwili obecnej jest ona nie dostępna. Dlatego jeżeli ma Pan jakiś problem z konfiguracją np. "forwardowania portów" to najlepiej jeżeli opisze Pan go na forum a my postaramy się Panu pomóc.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies