Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 24 czerwca 2017, godz. 12:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Firmware do A125G pomocy
PostNapisane: 21 kwietnia 2010, godz. 21:56 
Offline

Dołączył(a): 21 kwietnia 2010, godz. 21:46
Posty: 1
Witam!

Mam router A125G który nie startuje.
Migają diody POWER. ADSL, USB na zamianę.
Udaje się wejść w tryb ładowania firmware (przy czerwonej diodzie) ale
niestety nie mam do niego odpowiedniego pliku chyba z rozszerzeniem .wi.
Firmware z rozszerzeniem rmt nie działa (komunikat nielegalny soft) :-(

Może mi ktoś pomóc w tej kwestii ?

Pozdrawiam Paweł


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Firmware do A125G pomocy
PostNapisane: 4 maja 2010, godz. 01:01 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2010, godz. 00:52
Posty: 1
Witam! ja również mam identyczny problem. Moze ktos z userów rozwiązał problem. Będe bardzo wdzieczny za rade


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies