Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 19 listopada 2017, godz. 01:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jaki wybrać router na "słabą" linie?
PostNapisane: 31 grudnia 2009, godz. 20:28 
Offline

Dołączył(a): 31 grudnia 2009, godz. 20:23
Posty: 1
Witam. Potrzebuje stabilny router z AP do Neo. Mam słabe łącze SNR Margin: 17-22 dB i Line Attenuation: 56 dB. Cena do 200zł (max. 250). Z tego co się zorientowałem lepsze będą na chipsecie Broadcom. Co możecie mi polecić?
Moje propozycje to:
TP-Link TD-8901G (Trendchip)
TP-Link TD-8910G (Broadcom)
TP-Link TD-8960N (Broadcom)
Linksys WAG120N - nie wiadomo oficjalnie na jakim jest chipsecie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Jaki wybrać router na "słabą" linie?
PostNapisane: 4 stycznia 2010, godz. 20:47 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
osobiscie wziolbym 8910 lub 8960
tplink 8901 raczej sie nie sprawdzi jezeli masz slabe parametry


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies