Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Karta WISTRON-CM11
PostNapisane: 14 maja 2008, godz. 21:26 
Offline

Dołączył(a): 19 grudnia 2006, godz. 20:20
Posty: 15
Kupiłem płytę mikrotika z kartą WISTRON-CM11 i chyba coś jest nie tak bo planet 1963 który był przedtem działał lepiej,klijęci nażekają na słaby sygnał.W ustawieniach nic nie zmieniałem tylko nazwę sieci i kanał.

Ma ktoś pomysł co może być nie tak.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2008, godz. 17:26 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Proszę spróbować zmienić domyślną antenę w MT z A na B . Zakładka interface >> wlan1 >> Wireless >> antenna mode : (tutaj a lub ).

Jeżeli odległości bazy od klientów są znaczne można spróbować zmienić Preamble mode z both na long.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies