Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 24 czerwca 2017, godz. 12:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: KMATE-KMU-20A/30A
PostNapisane: 1 stycznia 2007, godz. 17:02 
Chciałem sie zapytać czy, któryś z nich będzie obsługiwał sieć www.voipdiscount.com?


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 stycznia 2007, godz. 08:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2006, godz. 04:20
Posty: 33
Urządzenia są dedykowane aplikacji: Skype.
Z inną aplikacją kliencką funkcjonalność aparatu telefonicznego może zostać ograniczona do funkcji mikrofonu i słuchawki.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 stycznia 2007, godz. 09:22 
napewno ten model jest z tą siecią kompatybilny : Grandsream HandyTone 286.
Czy pomoże to w określeniu czy tańszy produkt też będzie kompatybilny?


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 stycznia 2007, godz. 09:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2006, godz. 04:20
Posty: 33
Tak, bramka Grandstream 286 będzie funkcjonować z tym operatorem.
Odnośnie K-Mate, nie jestem w stanie się wypowiedzieć czy będzie działać z tą alikacją ok.

Dużym plusem bramki Grandstrem jest też to iż, nie wymaga ona włączonego komputera do wykonywania/odbierania rozmów telefonicznych.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: KMATE-KMU-20A KONFIGURACJA
PostNapisane: 31 lipca 2008, godz. 11:41 
Offline

Dołączył(a): 31 lipca 2008, godz. 10:55
Posty: 2
Lokalizacja: Proszowice
[center]INSTRUKCJA INSTALACJI KMU-20A

1. Instalujemy oprogramowanie na naszym PC
2. Włączamy skype
3. uruchamiamy aplikacje na naszym PC
4. Naszym oczom powinna się ukazać ikonka : Obrazek

5. Zgadzamy się na to aby Słuchawka łączyła się ze Skype.

DODAWANIE NUMERÓW I DZWONIENIE

1. Otwieramy Skype
2. Dodajemy kontakt
3. Klikamy PPM na kontakt i wybieramy "Przydziel szybkie wybieranie"
Obrazek

4. Wpisujemy wybrany przez siebie numerek skrutu


Obrazek

ja dałem akurat 34
zatwierdzamy przyciskiem OK

teraz przy naszym kontakcie pojawiła się błyskawica i wcześniej przypisany numerek


Obrazek

teraz podnosimy słuchawkę i wybieramy numer według schematu:
*[NR SKRUTU]#
W moim przypadku *34#
w słuchawkach bezprzewodowych trzeba dodatkowo zatwierdzić zieloną słuchawką.

Po tym fakcie możemy się już łączyć.

Nie wiem jeszcze jednego Jak dzwonić do numerów których nie ma na liście kontaktów?? Sposób *[NR TEL]# nie działa - Coś mów chińska pani do słuchawki i tyle. Czyżby poważną wadą był brak wybierania dowolnych numerów?

Odnośnik do instrukcji InterProjekt: TUTAJ
----------------------------------------------------


[/center]


Ostatnio edytowano 29 sierpnia 2008, godz. 09:46 przez Sasni, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies