Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mikrotik i DSL
PostNapisane: 24 lipca 2006, godz. 13:08 
Offline

Dołączył(a): 24 lipca 2006, godz. 13:04
Posty: 1
Zakupiłem właśnie dwa mikrotiki i mam kilka banalncyh pytań.

1) Jak ustawić mikrotika z DSL-em tepsy czyli numer ip brama maska itp aby udostępniał tego neta przez interfejs WLAN1


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2006, godz. 09:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2006, godz. 04:20
Posty: 33
Żeby udostępnić Internet kożystając z łącza DSL należy:
Skonfigurować Internet w mikrotik-u, ( najlepiej uruchomić terminal, w WinBox-ie przycisk "New Terminal" oraz wpisać polecenie "setup", potem literka "a" i skonfigurować zgodnie podanymi przez TPSA danymi).
Następnie należy uruchomić makaradę ( NAT )


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies