Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 21 października 2017, godz. 01:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mikrotik i Rdaa ca8-pro
PostNapisane: 25 kwietnia 2010, godz. 22:31 
Offline

Dołączył(a): 18 maja 2009, godz. 22:54
Posty: 36
Witam,
powiedzcie mi czy da się rdaa ca8 w trybie client podpiąć pod mikrotika w trybie ap brigde 5ghz-turbo ??


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Mikrotik i Rdaa ca8-pro
PostNapisane: 27 kwietnia 2010, godz. 09:39 
Offline

Dołączył(a): 1 kwietnia 2007, godz. 15:52
Posty: 61
Lokalizacja: Zdzieszowice
Nie powiem na pewno bo nie stosowałem tego ustrojstwa na większą skalę. Powinno się udać. Ktoś mi kiedyś mówił, że są tam wlutowane dokładnie te same lub podobne układy co w CM9. Najlepiej jednak zestawić testowo most i sprawdzić.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Mikrotik i Rdaa ca8-pro
PostNapisane: 27 kwietnia 2010, godz. 13:35 
Offline

Dołączył(a): 18 maja 2009, godz. 22:54
Posty: 36
No niestety nie widzi sieci w 5ghz turbo .... niby soft jest najnowszy i lipa. Macie jakieś inne pomysły ??


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies