Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 22 sierpnia 2017, godz. 20:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: MT i problem z WEP
PostNapisane: 24 sierpnia 2007, godz. 15:13 
Offline

Dołączył(a): 24 sierpnia 2007, godz. 14:12
Posty: 15
Witam,mam taki problem: Gdy nie używam WEP z MT łączy się wszystko bezproblemowo,gdy włącze WEP to w kliencie łączą sie z nim tylko planety na realteku 8186,laptopy z kartami philipsa i intela
a nie chcą sie połączyć tplinki 501g,dlinki dwl 900,interepochy i planety na atherosie(wap 4000 i 4060),ponoć ktos juz kiedyś przerabiał ten problem,da sie to jakos obejsc czy musze poszukać innej metody zabezbieczenia sieci?
MT mam na zwykłym PC: PIII,płyta intel bx a moduł radiowy to karta minipci senao 8602 plus,pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, godz. 15:07 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Poniżej wklejam maila od naszego klienta :

Kod:
Witam,u mnie problemy we współpracy z innymi urządzeniami zniknęły po
zaktualizowaniu MikroTika do wersji 2.9.46 (korzystałem z 2.9.7).


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies