Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: MT i RAM
PostNapisane: 4 lutego 2008, godz. 10:07 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
witam
mam taka dziwna sytuacje wlozylem do komputera z MT 2.9.49 1GB ramu a on pokazuje 884,5 MB dolozylem jeszcze 512MB i nadal pokazuje tyle samo pomomo ze w biosie przy starcie pkazuje poprawne ilosci.. czy MT ma jakies ograniczenia co do ilosci pamieci ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lutego 2008, godz. 14:09 
Offline

Dołączył(a): 23 stycznia 2007, godz. 14:24
Posty: 91
MT z tego co wiem [gdzis czytalem] (nie chce ci mowic ze na 100%) obsluguje max 1GB RAM. Podobno w 3.0.x juz jest lepiej :) Nie wiem czy to do konca prawda.. moze w manualu do MT bedzie cos wyjasnione wiecej


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lutego 2008, godz. 15:11 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
tak tak znalazlem juz w manualu od 2.9 ze do 1Gb a jezeli chodzi o MT 3.x to nie moge znalezc w manualu nic na ten temat


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies