Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 23 czerwca 2017, godz. 10:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nanostation 5 i serwer
PostNapisane: 8 lutego 2010, godz. 20:07 
Offline

Dołączył(a): 8 lutego 2010, godz. 20:03
Posty: 2
Witam

Posiadam antenę Nanostation 5 i chciałbym zrobić serwer na swoim komputerze ale mi się to nie udaje.
Serwer robię na Krasnal Serv 2.7 Posiadam zewnętrzne IP i jak w przeglądarce wpisuje swój IP to wyskakuje mi strona konfiguracji Nanostation a nie dysk w moim komputerze. Co robię nie tak? Może mi ktoś pomóc? Co zrobić by nanostation przepuszczało dalej do mojego kompa?

dzięki z góry.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Nanostation 5 i serwer
PostNapisane: 9 lutego 2010, godz. 10:16 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
w jakim trybie pracuje twoje nano w bridge czy router??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nanostation 5 i serwer
PostNapisane: 9 lutego 2010, godz. 20:56 
Offline

Dołączył(a): 8 lutego 2010, godz. 20:03
Posty: 2
W trybie Router


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies