Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 22 sierpnia 2017, godz. 20:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: pakiety na mikroik 3.25
PostNapisane: 27 listopada 2009, godz. 23:37 
Offline

Dołączył(a): 9 listopada 2009, godz. 14:46
Posty: 2
Witam

Musiałem wymienić starego RB z systemem 2.9.6 na nowego 433 (os. 3.25).
przywróciłem kopię z pliku rsc (kolejno po składniach) i wszystko działa, lecz na firewallu wszystkie kolejki stoją na 0.
Proszę o poradę co może być nie tak i co zrobić, aby firewall zaczął pokazywać pakiety.

P.S.
przy wcześniejszych wymianach wystarczył tylko restore z pliku backup i wszystko działało.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: pakiety na mikroik 3.25
PostNapisane: 30 listopada 2009, godz. 17:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 grudnia 2006, godz. 15:38
Posty: 51
Lokalizacja: N=50°01' E=22°40'
Zaznacz odpowiednie pola w zakładce Bridge -> Settings

Kod:
/interface bridge settings> print
            use-ip-firewall: yes
   use-ip-firewall-for-vlan: yes
  use-ip-firewall-for-pppoe: yes


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies