Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: "Podmiana" strony przez Mikrotik
PostNapisane: 4 lutego 2010, godz. 12:30 
Offline

Dołączył(a): 4 lutego 2010, godz. 12:19
Posty: 1
Witam, mam problem i nie wiem jak go ugryźć. Do tej pory ludki mieli do dyspozycji userpanel LMS'a na http://192.168.200.1/userpanel/index.php (to był również router do neta) i zdecydowana większość do tej pory tam sprawdzała swoje finanse. Niestety serwer z LMS'em został podmieniony na Mikrotika (i on jest teraz routerem) a sam LMS przeniesiony na inny adres. Gdzie i jakie regułki zastosować żeby wpisane http://192.168.200.1/userpanel/index.php przenosiło ludka na http://192.168.200.254/userpanel/index.php ??? Bardzo proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: "Podmiana" strony przez Mikrotik
PostNapisane: 7 lutego 2010, godz. 11:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 grudnia 2006, godz. 15:38
Posty: 51
Lokalizacja: N=50°01' E=22°40'
jesli wszystko jest poprawnie skonfigurowane, to powinno wystarczyć tak jak piszesz, wpisanie w przeglądarce adresu do LMS i po sprawie.
A skoro nie dziala to sprawdz czy pingi do LMS'a idą?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies