Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 21 listopada 2017, godz. 17:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pomóżcie internet z neti na lini Tp Encore Wireless ADSL2+
PostNapisane: 25 stycznia 2008, godz. 20:07 
Offline

Dołączył(a): 25 stycznia 2008, godz. 20:01
Posty: 5
Pomóżcie internet z neti na lini Tp Encore Wireless ADSL2+

Jak ustawić to urządzenie wszystkie próby poszły na marne, może ktoś miał już podobny problem proszę o pomoc, wykorzystuje to urządzenie przewodowo ( 2 PC) jak i bezprzewodowo (laptop). Pomocy , z góry dzięki.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 stycznia 2008, godz. 10:35 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
a co dokladnie chcesz skonfigurowac sama neostrade? czy tez net po wifi?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Mianowice nie moge skonfigurowac router żeby net był
PostNapisane: 28 stycznia 2008, godz. 15:12 
Offline

Dołączył(a): 25 stycznia 2008, godz. 20:01
Posty: 5
Roter ma opcje podczas instalacji Netia albo TPsa , czyli mnie to nie dotyczy bo mam netie na linie tpsa i trzeba wszystko ręcznie wprowadzać ponieważ część ustawień jest jak dla neti a część jak dla tpsa i się gubię nie wiem co jak ustawić

skorzystałem ze stronki http://pomoc.x.pl wszystko zrobiłem jak pisze ale router posiada o wiele więcej ustawień i nie mogę sie w tym połapać

pomóżcie


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 stycznia 2008, godz. 12:20 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
wiec tak niech pan w zakladce interface wpisze parametr vpi 8 vci 35 pozniej login i haslo z neti a nastepnie w zakladce advanced settings adsl mode na g.dmt annex A . i jeszce niech pan wczesniej z innego lacza zaloguje sie na netie i tam ustali pierwsze haslo i login bo inaczej sie pan nie polaczy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: podziękowania
PostNapisane: 1 lutego 2008, godz. 23:43 
Offline

Dołączył(a): 25 stycznia 2008, godz. 20:01
Posty: 5
Dzięki wszytsko gra, anex A i po problemie


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies