Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Poprawna konfiguracja - prosze o pomoc
PostNapisane: 27 stycznia 2009, godz. 20:40 
Offline

Dołączył(a): 26 lutego 2008, godz. 11:36
Posty: 9
Witam,

chcialbym poprawnie skonfigurowac nastepujace polaczenie.

MT1 ma interface'y
Wlan1 2,4 GHZ
Wlan2 5GHZ
Ether 1

Poprzez ETH1 podlaczony jest glowny serwer

MT2 ma interface'y
Wlan1 2,4GHZ
Wlan2 5GHZ
Ether1

Poprzez ETH1 podlaczony jest jeden komputer

MT3 ma interface'y
Wlan1 2,4GHZ
Wlan2 2,4GHZ
Wlan3 5GHZ

Ogolnie mosty zrobione sa na 5GHZ sila sygnalu ok -40 do -50 (czyli calkiem OK)
Jak skonfigurowac MT zeby mosty byly jak najbardziej wydajne?
W tej chwili mam sytuacje, ze gdy obciazenie sieci wzrasta to w MT2 (tam gdzie do eth1 podlaczony jest jeden komputer) zapycha sie i jakosc polaczenia drastycznie spada. W momencie kiedy dam eth1 dissable jakosc polaczenia "troche" sie poprawia ale nie jest dobrze.

Prosze o pomoc jak to dobrze skonfigurowac.

Dzieki


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies