Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 21 października 2017, godz. 01:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem na spar. widzi te same sieci na złączu main co aux
PostNapisane: 16 lipca 2010, godz. 20:12 
Offline

Dołączył(a): 16 lipca 2010, godz. 19:59
Posty: 2
Witajcie Mam problem ze sparklanem WMIA-123 kiedy skanuję w 2,4 na antenna mode A widzi 2 sieci tylko :cry: i jak skanuję w mode b widzi to samo jest jakiś patent na to czy rozsypała sie karta ( antena bazowa interlina 2,4 Pałka 12dbi ) pomocy :lol: Dzięki z Góry


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem na spar. widzi te same sieci na złączu main co aux
PostNapisane: 29 lipca 2010, godz. 16:25 
Offline

Dołączył(a): 16 lipca 2010, godz. 19:59
Posty: 2
Widzę ze nikt się z tym jeszcze n ie spotkał


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem na spar. widzi te same sieci na złączu main co aux
PostNapisane: 30 lipca 2010, godz. 12:28 
Offline
Inter Projekt
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 marca 2007, godz. 11:31
Posty: 170
Lokalizacja: Bytom
Witam,

A dlaczego ma widzieć coś innego? Złącze, to złącze. AUX będzie ewentualnie nieco słabsze.

pozdrawiam,
bdr


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies