Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 23 czerwca 2017, godz. 10:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z konfiguracją 8840
PostNapisane: 1 kwietnia 2008, godz. 12:14 
Offline

Dołączył(a): 1 kwietnia 2008, godz. 12:09
Posty: 1
Nie mogę skonfigurować modemu/routera 8840. Wpisałem poprawnie adresy dla LAN jak i MER które podał mi mój ISP. Modem działa poprawnie tylko w trybie Bridge choć w tym wypadku tylko jeden komputer może być podpięty do sieci naraz. Oczywiście połączenie w trybie MER jest niby nawiązywane bo piszę ADSL Up ale nie mogę uruchomić żadnej ze stron www ani innych usług sieciowych.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2008, godz. 11:48 
Offline

Dołączył(a): 10 sierpnia 2007, godz. 15:56
Posty: 10
Lokalizacja: StatekPiracki
MER testowaliśmy na firmware, w którym TP-LINK chwalił sie poprawką w tej kwestji, niestety bezskutecznie. T.P.S.A stosuje weryfikacje urządzeń łączących sie, i nie wystarczy MAC Clone, coś jest dodane w firmware urządzeń że tylko konkretne (ich) działają. (info o tym uzyskałem od EX pracownika T.P.S.A


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies