Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 23 czerwca 2017, godz. 10:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z urzadzeniem tp-link td8840
PostNapisane: 4 lipca 2007, godz. 22:10 
Offline

Dołączył(a): 4 lipca 2007, godz. 21:53
Posty: 7
witam
mam problem z wykryciem polaczenia linii telefonicznej dioda adsl nie swieci sie
a do tego konfiguracja po przez strone www nie wyswietla sie i nie mam bladego pojecia co do ....jest?z gory dzieki


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2007, godz. 09:24 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Na początek proponowałbym reset do ustawień domyślnych za pomocą przycisku 'default' umieszczonego na tylnim panelu urządzenia (trzymać około 10 sec).
Następnie proszę ustawić adres IP swojej karty sieciowej na 192.168.1.10 maska podsieci 255.255.255.0 (przy pierwszej konfiguracji router nie przypisuje adresu IP DHCP server jest wyłączony).


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2007, godz. 11:23 
Offline

Dołączył(a): 4 lipca 2007, godz. 21:53
Posty: 7
ok, zrobimy tak jak radzisz, mam nadzieje, że wszystko będzie ok,
mam jeszcze jedno pytanko, jak długo trzeba czekać na uaktywnienie się neostrady?
PISZCIE DALEJ I POMAGAJCIE BĘDĘ WDZIĘCZNY


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2007, godz. 12:02 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Synchronizacja nie powinna zająć więcej niż 2 minuty przy odpowiednim ustawieniu (Annex A wartości VPI VCI 0 i 35).


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2007, godz. 14:22 
Offline

Dołączył(a): 4 lipca 2007, godz. 21:53
Posty: 7
ok mam nadzieje że wszystko bedzie ok, ale jeśli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi to proszę się nimi podzielić


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2007, godz. 14:48 
Offline

Dołączył(a): 4 lipca 2007, godz. 21:53
Posty: 7
Powiedzcie czy da sie podzielić po równo łącze na komputery (1mb na dwa razy 512) na urządzeniu tp-link td8840, z góry dzieks


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2007, godz. 15:52 
Offline

Dołączył(a): 31 października 2006, godz. 09:51
Posty: 293
Lokalizacja: Sosnowiec
Niestety urządzenie nie posiada mechanizmu dzielenia łącza bandwitch/flowcontrol. Można jedynie zablokować/przekierować porty odpowiedzialne za usługi np.P2P tym samym zapobiec "zapychaniu łącza".


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies