Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 25 czerwca 2017, godz. 02:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: QoS i W8910G
PostNapisane: 27 października 2007, godz. 14:18 
Offline

Dołączył(a): 5 września 2007, godz. 13:04
Posty: 3
Witam , jeśli istnieje możliwość to proszę o szczegółowy opis jak skonfigurować QoS lub podanie jakiś źródeł gdzie byłoby to w miare przejrzyście wyjaśnione .


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2007, godz. 22:32 
Offline

Dołączył(a): 1 września 2007, godz. 16:34
Posty: 4
Jak wyżej - dopisuję się do prośby, w instrukcji zero wyjaśnień :( a z tego co widzę to co producent to innych opcji używa do konfiguracji


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 grudnia 2007, godz. 09:38 
Offline

Dołączył(a): 10 sierpnia 2007, godz. 15:56
Posty: 10
Lokalizacja: StatekPiracki
Witam, googlowałem i także na www tp-linka, ale cisza w tym temacie. Może jakiś list oficjalny do TP-Linka z manualem coś w tej sprawie ruszy.
Jako punkt ostępowy zawierający kolejkowanie pakietów działające na zasadzie dodawania protokołu (portów, MAC, IP itp) oraz zarzadzanie pasmem (dzielenie łącza na kategorie ruchu) oraz mase innych funkcji, a wszystko to w prosty sposób za zasadzie kreatorów:
http://wiki.interprojekt.pl/wiki/Wiki.j ... RG%20A226G

[ Dodano: Pon Sty 21, 2008 3:29 pm ]
Poprawka do poprzedniej wypowiedzi.
po aktualizacji firmware'u:
TP-89xx :
http://www.interprojekt.pl/download.asp ... 071124.zip

tak samo z serią 88xx, poprawiono QoS

działa, oto konfig.
http://www.interprojekt.pl/download.asp ... konfig.pdf


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: QoS dla Voip
PostNapisane: 11 lutego 2008, godz. 20:39 
Offline

Dołączył(a): 7 lutego 2008, godz. 10:14
Posty: 1
Witam
Mam małe pytanie ? czy ustawił ktoś skutecznie QoS tak aby Voip działało bez przerw w rozmowie ???


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2008, godz. 18:41 
Offline

Dołączył(a): 14 sierpnia 2008, godz. 17:32
Posty: 2
Lokalizacja: SBE
a.miras napisał(a):


ma ktos ten konfig???
dlaczego te linki nie dzialaja??

[ Dodano: Pon Wrz 01, 2008 4:21 pm ]
naprawde nikt nie pomoze???


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies