Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 22 sierpnia 2017, godz. 20:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: RB532 i napiecia
PostNapisane: 22 marca 2008, godz. 12:08 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
Witam
jakimnapieciem powinien byc zasilany RB 532 z 4 kartami miniPCI ? 1karta na 5GHz (atheros)i 3 pracujace na 2,4 sanao)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 marca 2008, godz. 13:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 grudnia 2006, godz. 15:38
Posty: 51
Lokalizacja: N=50°01' E=22°40'
standardowy wystarczy 48V 0,7A, ale im wiecej A tym lepiej, oczywiscie z rozsądnie dlugim kablem.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 marca 2008, godz. 22:30 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
zasilacz ktory dostalem w komplecie z RB ma 24V i 1,5A co o tym myslicie? kolejna sprawa jak budujecie siec tz mam polaczenia pppoe do 4 serverow na ktorych na ktorych sa koncentratory od tych serwerow idzie po kablu do ludkow i do baz. w te bazy wstrzelone sa bezposrednio klienci przez APC pojedynczo badz jakas grupa przez APC na 5GHz. Pytanie jak robic na tych bazach ustawiac routing czy poprostu wszystkie interface dawac w bridga?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 marca 2008, godz. 22:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 września 2007, godz. 11:12
Posty: 88
Lokalizacja: Tychy
jmeavric napisał(a):
zasilacz ktory dostalem w komplecie z RB ma 24V i 1,5A co o tym myslicie?


Trudno po samych parametrach ocenic, ale ja mam zasilacze HP - 24v 2A - fajnie sie spisuja.
Ale jak pisal przedmismiennik - im wiecej A tym lepiej - ale bez przegiec - mysle, ze 3-4 to max.

jmeavric napisał(a):
kolejna sprawa jak budujecie siec tz mam polaczenia pppoe do 4 serverow na ktorych na ktorych sa koncentratory od tych serwerow idzie po kablu do ludkow i do baz. w te bazy wstrzelone sa bezposrednio klienci przez APC pojedynczo badz jakas grupa przez APC na 5GHz. Pytanie jak robic na tych bazach ustawiac routing czy poprostu wszystkie interface dawac w bridga?


Nie rozumiem co piszesz ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies