Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 22 sierpnia 2017, godz. 20:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: senao 400mW
PostNapisane: 5 stycznia 2007, godz. 22:27 
Witam.Mam pytanie jak w tej karcie ustawia się moc w winboxsie nie umię tego znaleś?


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 stycznia 2007, godz. 09:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2006, godz. 04:20
Posty: 33
W głównym menu należy wybrać: Wireless, następnie otwieramy wybrany Interfejs, w zakładce Tx Power, wybieramy dla Tx Power Mode: All rates fixed i parametrem Tx Power ustawiamy moc.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 stycznia 2007, godz. 21:20 
Dzięki działa.
Ale powyżej 23dBm po chwili się zawiesza.

Czemu ?

Mikrotik jest na płycie z kompa powinno działać ! ! !


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2007, godz. 07:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2006, godz. 04:20
Posty: 33
Mieliśmy kilka niezależnych informacji o tym iż, karty Senao 400 mW nie współpracują poprawnie z pewną ilością płyt głównych (prawdopodobnie tymi które nie są w stanie podawać wymaganej wartości prądu na złączu PCI , w końcu to 400 mW!). Nie jesteśmy w stanie zrobić testów na jakich płytach nie funkcjonują, ponieważ jest ich po prostu za dużo.

Jest też możliwość iż moduł jest uszkodzony.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2007, godz. 20:27 
23dBm to też za dużo ale zawiesiło się na drugi dzień.


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2007, godz. 02:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 grudnia 2006, godz. 15:38
Posty: 51
Lokalizacja: N=50°01' E=22°40'
Dokladnie jak pisale poprzednik, pozatym na stronie mikrotika pisze ze te karty zle wspolpracuja z RB, bo wiecej mocy potrzebuja. Ja mam senao 200mW i bez problemu chodzi


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2007, godz. 17:56 
Ale to jest na płycie z kompa więc moc jest wystarczająca.


Góra
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies