Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 24 listopada 2017, godz. 01:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: TL-R402m problem
PostNapisane: 10 grudnia 2007, godz. 00:40 
Offline

Dołączył(a): 10 grudnia 2007, godz. 00:38
Posty: 1
Siemka mam 3 te urzadzaonka i kazde z nich nie potrafi mi sie zalogowac na pppoe ?? wybija mi za kazdym razem , a na MT widze jak odbija mi sie w logach jako pppoe-)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 grudnia 2007, godz. 08:57 
Offline
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sierpnia 2006, godz. 10:20
Posty: 89
Lokalizacja: Gliwice
W tej sprawie kontaktowaliśmy się z producentem - podobno zostało to poprawione w najnowszym sofcie dostępnym na http://www.tp-link.com ...
jeśli jeszcze tego nie poprawili, to o ile to możliwe, proszę wyłączyć w serwerze PPPoE autentyfikację mschap2


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies