Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 17 października 2017, godz. 15:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wielkosc dysku
PostNapisane: 7 lutego 2008, godz. 09:48 
Offline

Dołączył(a): 28 września 2007, godz. 14:28
Posty: 64
Witam
mam w komputerze wlozone 2 dyski hdd i teraz zastanawiam sie czy mozna wyciagnac wielkosc tego 2 dysku bo w /system resources print pokazuje mi tylko wielkosc tego na ktorym jest zainstalowany MT.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lutego 2008, godz. 14:18 
Offline

Dołączył(a): 23 stycznia 2007, godz. 14:24
Posty: 91
niestety - to jest narazie wada MT z tego co sie orientuje.. Ja np mam dysk 80GB na nim MT + proxy - dziala wysmienicie


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies