Inter Projekt
 
www.InterProjekt.pl  
Teraz jest 20 listopada 2017, godz. 20:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: WR 543G
PostNapisane: 5 maja 2008, godz. 14:47 
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2008, godz. 14:44
Posty: 4
Witam
Byc moze pytanie jest banalne
ale
posiadam dwa urzadzenia WR 543G na jednym mam
AP
na 2
chce aby chodzi jako AP CLIENT
i tu pojawia sie problem gdyz w ogole urzadzenie nie laczy sie ze soba
prsz eo pomoc lub o podpowiedz co nalezy zrobic


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2008, godz. 15:00 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
a wykrywa ten ap client wogole tego drugiego ap? prosze przestawic w tym ktory ma odebrac operation mode na ap client na poczatek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2008, godz. 15:09 
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2008, godz. 14:44
Posty: 4
tak wykrywa ale nie moge sie z nim polaczyc nie wiem dlaczego tak sie gdzieje

[ Dodano: Pon Maj 05, 2008 3:09 pm ]
jelsi mozesz opisz co nalezy zrobic na poaczatku

nie laczy sie dlatego ze cos zle ustawiam w ustaieniach Wireless


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2008, godz. 16:18 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
czy w opcji status pobralo panu adres ip?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2008, godz. 16:31 
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2008, godz. 14:44
Posty: 4
NA 1 Urzadzeniau AP DZIAL I POBRAL IP od PROVAIDERA i tu bez prblemu mozna sie z nim polaczyc np laptop w 1 pomieszczeniu
w 2 pomieszczeniu mam to samo urzadzenie i chce aby dzizla jako AP CLIENT
i tu pojawia sie problem widzi 1AP ale nie moge sie z nim polaczyc
byc moze jakies ustawienia


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2008, godz. 11:49 
Offline
Inter Projekt

Dołączył(a): 23 marca 2007, godz. 17:30
Posty: 184
Lokalizacja: Ruda Śląska
niech pan pierw w kliencie zmieni w network adres lan na inna klase np network->lan->192.168.2.1 . nastepnie w tym routerze ap w zakladce wireless wlaczyc enable bridge i wpisac mac adres klienta zapisac to. ponownie sie zalogowac na ten zmieniony ip na kliencie-> zakladka wireless site survey i polaczyc sie do routera po wifi. i to wszystko . mozna jeszcze w wireless statistics sprawdzic czy urzadzenia polaczyly sie po wifi na routerze AP powinino pisac mac adres stacji ktora sie dolaczyla status sta-assoc. dziala wlasnie tak spiolem oba


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2008, godz. 15:16 
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2008, godz. 14:44
Posty: 4
OK udalo sie :) trcoche to dziwne zarazie dziala:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników forum. Inter Projekt S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości.
Informacje o cookies